Zeemeermin Cursus

Unieke, sportieve activiteit voor kinderen!

In 4 weken tijd word jij een echte zeemeermin of meerman

Een unieke en sportieve activiteit voor kinderen waarbij ze op een spelende manier hun zwemvaardigheid verbeteren én hun creativiteit en fantasie stimuleren.

Deze cursus bestaat uit 4 lessen waarin ze iedere les weer nieuwe trucjes en vaardigheden leren. In 4 lessen leren ze zwemmen als een echte zeemeermin of meerman.

Hebben ze de cursus voltooid? Dan ontvangen ze van ons een echt zeemeerminnen diploma! Een les duurt 45 minuten.

De eerst volgende cursus begint na de kerstvakantie en zal op de donderdagen plaatsvinden. De lesdagen en tijden zijn als volgt:

- 28 maart

- 4 april

- 11 april

- 18 april

Lestijd 1: 18:15 tot 19:00 uur

Lestijd 2: 19:00 tot 19:45 uur

Let op: we hebben slechts plek voor 10 kinderen en vol = vol. Deze cursus wordt alleen op deze 4 dagen gegeven. Bij ziekte of afwezigheid kan er geen les worden ingehaald. U ontvangt ook geen geld terug.

Deelname aan de cursus kan alleen als het kind in het bezit is van minimaal zwemdiploma A en B.

De zeemeermincursus kost €57,75 per persoon. Ook dient er een lespas aangeschaft te worden. Deze is te verkrijgen voor €8,40

4 lessen
Unieke activiteit
Afsluiten met een diploma

RJ21-6-SID-00719.jpg

Wil jij in het bezit zijn van een eigen zeemeerminnen staart?

Deze zijn bij ons te koop! De staart is van een hoge kwaliteit én je krijgt er van ons garantie op. Gaat de staart tijdens de 4 cursusdagen kapot? Dan ontvang je van ons gratis een nieuwe. De staarten zijn verkrijgbaar in diverse maten en kosten €75,- per stuk.

Heb je de cursus voltooid en je diploma in ontvangst genomen? Dan mag je tijdens een bezoek aan Aquafun ook daar zwemmen met je eigen staart!

Meer informatie opvragen of uw kind inschrijven:

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.