Vergaderen

Vergaderen in Den Bosch

Een unieke vergaderlocatie

Vergader in een van onze sfeervolle vergaderzalen. Onze zalen beschikken over de nieuwste audiovisuele apparatuur en zijn van alle gemakken voorzien.

Combineer jouw vergadering met een leuke activiteit. Zo kun je een potje bowlen of proberen een hole in one te slaan op onze minigolfbaan. Er is niets zo lekker als even stoom afblazen na een intensieve bijeenkomst. Afsluiten met een lekkere lunch of diner in een van onze horecagelegenheden maakt de dag compleet!

Parkeren

Of je nu komt voor een serieuze aangelegenheid zoals een vergadering of presentatie óf toch liever gaat voor een gezellige teambuilding activiteit met een aansluitende borrel, bij ons is het allemaal mogelijk. En ook heel fijn, ons pand is centraal gelegen. Vanaf de snelweg ben je er binnen 5 minuten. Wij hebben een ruime parkeergelegenheid en natuurlijk kun je alles bij ons alles op voorhand regelen, zodat jullie zorgeloos kunnen vergaderen in Den Bosch.


Vergaderen

Wij hebben 3 verschillende vergaderzalen. 2 kleinere (tot maximaal 25 personen per ruimte) en 1 grote (tot maximaal 60 mensen). De grote ruimte beschikt over een eigen bar. Naast deze vergaderzalen is het ook mogelijk om onze gehele bowling/minigolf ruimte af te huren. Dit is een afgesloten ruimte waarbij je bij exclusieve huur kunt rekenen op volledige privacy. Deze ruimte beschikt over een podia met een scherm waarbij we zeker 50 zitplaatsen kunnen realiseren. Ook het huren van audiovisuele apparatuur zoals een microfoon is mogelijk bij ons. Dat zorgt ervoor dat deze ruimte zich ook perfect leent voor het geven van een presentatie. Uiteraard bieden wij ook diverse koffie/thee arrangementen aan bij de huur van een van onze vergaderzalen.

vergaderruimte in Den Bosch bij Sportiom


Horeca

Ook aan horeca mogelijkheden is er bij ons geen gebrek. Bij ons kun je onder andere terecht voor lunch, diner en borrel. We bieden ook diverse buffetten aan. Zoals bijvoorbeeld een burger buffet, Italiaans buffet en een luxe buffet.

Heb je een vast budget, bijvoorbeeld vanuit de personeelsvereniging, en wil je vooraf de kosten vast hebben staan, dan kun je ook kiezen voor drankafkoop of consumptiemunten en foodbonnen. Dan heb je hier als organisatie geen omkijken naar op de avond zelf.

Specifieke wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Lunch en vergaderen in Den Bosch bij Sportiom


Onze activiteiten

Wij hebben een ruime keuze aan diverse activiteiten. Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

  • Bowlen
  • Glow in the dark Minigolf (18 holes)
  • Schaatsen
  • Zwemmen
  • Bubbelvoetbal
  • Diverse groepslessen zoals yoga en boksen
  • Squash of ricochet

Vergaderen en bedrijfsuitje in Den Bosch


Parkeren voor de deur

Parkeerstress voor aanvang van je vergadering in Den Bosch behoort tot het verleden. Want we bieden ruime parkeergelegenheid tegen een tarief van slechts €1,80 per uur of een voordelige dagtarief van €4,50.

7 dagen per week geopend
Verschillende ruimtes
Voor grote en kleine groepen

Meer informatie opvragen of een aanvraag doen:

Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.