Kinderfeestje Schaatsen

VIER JE KINDERFEESTJE BIJ SPORTIOM! ⛸️

een sportief kinderfeestje

Schaatsen

Ben jij op zoek naar een plek voor leuk en sportief kinderfeestje? Kom dan met alle kids gezellig schaatsen bij Sportiom! We sluiten het schaatsen af met een frietje en een lekkere snack. Dit is al mogelijk vanaf €19,50 per kind. De prijs is inclusief schaatshuur.

Ook fijn: geen stress en geen rommel thuis. Wij regelen het allemaal voor je.

Bekijk het complete schaats kinderfeestjes arrangement hieronder en maak een keuze uit de diverse extra horeca opties.


Het horeca arrangement:

Arrangementen Kinderfeestje schaatsen.jpgJe kunt een kinderfeestje schaatsen ook goed combineren met een van onze andere kinderfeestjes! Zoals bijvoorbeeld:

  • Kinderfeestje schaatsen & minigolf v.a. €25,05 per persoon
  • Kinderfeestje schaatsen & bowlen v.a. €26,20 per persoon
  • Kinderfeestje schaatsen & zwemmen v.a. €30,40 per persoon
De voorwaarden:

  • Ons kinderfeestjes arrangement is bedoeld voor kinderen t/m 15 jaar.
  • Er dient altijd een volwassen begeleider aanwezig te zijn tijdens het kinderfeestje. Ouders/begeleiders worden meegerekend als deelnemers en dienen ook te reserveren.
  • Onze kinderfeestjes zijn te boeken t/m 15 personen. Wil je met meer mensen komen? Vraag dan naar de mogelijkheden.
  • Een reservering plaatsen kan vanaf 5 deelnemers.

Programma:

  1. Meld je aan de balie bij de receptie.
  2. Meld je vervolgens bij het horecapunt; de ballenbar. Deze is gelegen naast onze bowlingbaan. Onze medewerkers helpen je vervolgens verder en vertellen je precies wat je moet doen om te kunnen starten. Ook ontvang je hier de schaatsen.
  3. Na het schaatsen meld jij je weer bij de ballenbar en daar zullen ze je precies vertellen hoe laat en waar je kunt gaan genieten van het eten.


7 dagen per week geopend
Diverse mogelijkheden
Al mogelijk vanaf €18,20

Aanvraag indienen:

Nog 500 tekens resterend
Soort feestje *
Nog 500 tekens resterend

Veel gestelde vragen - Kinderfeestje schaatsen

Ja, wanneer je een kinderfeestje boekt worden ouders/begeleiders meegerekend als deelnemers en dienen ook te reserveren. Wij kunnen voor ouders wel aparte horeca opties aanbieden.

Ja dit is zeker mogelijk. Zo kunt het bijvoorbeeld combineren met bowlen, minigolfen of bubbelvoetbal. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een mailtje naar boekingscentrale.sportiom@sportfondsen.nl voor de mogelijkheden.

Het is vrij koud bij onze ijsbaan. U dient zelf te zorgen voor een jas en eventueel een muts en handschoenen. Denk ook aan (dikke) sokken voor in de schaatsen.

Een kinderfeestje kan wel verplaatst worden. Hier zit een termijn van 6 maanden aan. Annuleren is niet mogelijk, wij geven geen geld terug. Mocht u een kinderfeestje willen verplaatsen dan dient dit maximaal binnen 24 uur van de uitvoer datum aan ons doorgegeven te zijn.

Nee wij geven geen geld terug op geboekte kinderfeestjes. Mocht een kindje afwezig zijn dan krijgt u hier een tegoedbon voor van ons. Dit geldt alleen voor de activiteit, op horeca kunnen wij nooit geld teruggeven i.v.m. onze inkoop.

Ja dit is uiteraard ook mogelijk. U kunt al uw wensen aangeven bij het plaatsen van een reservering.

Nee dit is niet toegestaan. Uw mag geen eigen consumpties nuttigen bij onze activiteiten en/of in onze horecagelegenheden.

Ja dit is mogelijk. Dit dient wel op voorhand aangegeven te worden zodat onze horeca afdeling hier rekening mee kan houden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.