Kinderfeestje bowlen

EEN STRIKE-TASTISCH KINDERFEESTJE! 🎳

Wie scoort de meeste punten?

Bowlen

Ben jij op zoek naar een plek voor een fantastisch kinderfeestje? Kom dan met alle kinderen gezellig bowlen bij Sportiom! We sluiten het bowlen af met een frietje en een lekkere snack. Dit is al mogelijk vanaf €14,20 per kind.

Ook fijn: geen stress en geen rommel thuis. Wij regelen het allemaal voor je.

Bekijk het complete bowling kinderfeestjes arrangement hieronder en maak een keuze uit de diverse extra horeca opties.


Het horeca arrangement:

Arrangementen Kinderfeestje Bowlen.jpg

Wil je liever 1,5 uur bowlen? Dan betaal je €16,50 per persoon.Je kunt een kinderfeestje bowlen ook goed combineren met een van onze andere kinderfeestjes! Zoals bijvoorbeeld:

 • Kinderfeestje bowlen & minigolf v.a. €19,75 per persoon
 • Kinderfeestje bowlen & bubbelvoetbal v.a. €23,20 per persoon
 • Kinderfeestje bowlen & schaatsen v.a. €26,20 per persoon
 • Kinderfeestje bowlen & zwemmen v.a. €27,30 per persoon
De voorwaarden:

 • Ons kinderfeestjes arrangement is bedoeld voor kinderen t/m 15 jaar.
 • Er dient altijd een volwassen begeleider aanwezig te zijn tijdens het kinderfeestje. Ouders/begeleiders worden meegerekend als deelnemers en dienen ook te reserveren.
 • Onze kinderfeestjes zijn te boeken t/m 15 personen. Wil je met meer mensen komen? Vraag dan naar de mogelijkheden.
 • Een reservering plaatsen kan vanaf 5 deelnemers.


Programma:

 1. Meld je aan de balie bij de receptie.
 2. Meld je vervolgens bij het horecapunt; de ballenbar. Deze is gelegen naast onze bowlingbaan. Onze medewerkers helpen je vervolgens verder en vertellen je precies wat je moet doen om te kunnen starten.
 3. Trek je bowlingschoenen aan, voer alle namen in en starten maar! Let op: vergeet geen sokken aan te trekken of mee te nemen.
 4. Na het bowlen meld jij je weer bij de ballenbar en daar zullen ze je precies vertellen hoe laat en waar je kunt gaan genieten van het eten.

Heb je verder nog vragen? Vul dan het formulier onder aan de pagina in of stuur een mail naar Boekingscentrale.sportiom@sportfondsen.nl.


De bowling is 7 dagen per week geopend
Diverse mogelijkheden
Al mogelijk vanaf €12,90

Aanvraag voor je kinderfeestje indienen:

Nog 500 tekens resterend
Soort feestje *
Nog 500 tekens resterend

Veel gestelde vragen - kinderfeestje bowlen

Ja, wanneer je een kinderfeestje boekt worden ouders/begeleiders meegerekend als deelnemers en dienen ook te reserveren. Wij kunnen voor ouders wel aparte horeca opties aanbieden.

Ja dit is ook mogelijk. De kosten voor een kinderfeestje bowlen 1,5 uur inclusief horeca arrangement fun bedraagt €15,90 per kind.

Ja dit is ook mogelijk. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een mailtje naar boekingscentrale.sportiom@sportfondsen.nl

Een kinderfeestje kan wel verplaatst worden. Hier zit een termijn van 6 maanden aan. Annuleren is niet mogelijk, wij geven geen geld terug.

Nee wij geven geen geld terug op geboekte kinderfeestjes. Mocht een kindje afwezig zijn dan krijgt u hier een tegoedbon voor van ons. Dit geldt alleen voor de activiteit, op horeca kunnen wij nooit geld teruggeven i.v.m. onze inkoop.

Ja dit is uiteraard ook mogelijk. U kunt al uw wensen aangeven bij het plaatsen van een reservering.

Nee dit is niet toegestaan. Dit mag niet genuttigd worden bij ons bowlingbaan en/of in onze horecagelegenheden.

Ja dit is mogelijk. Dit dient wel op voorhand aangegeven te worden zodat onze horeca afdeling hier rekening mee kan houden

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.