Kinderfeestje Minigolf

VIER JE KINDERFEESTJE BIJ SPORTIOM! ⛳

Compleet verzorgd, zorgeloos kunnen genieten

Glow in the dark minigolfen

Zoek je dé plek voor een fantastisch kinderfeestje? Kom dan met alle kids glow-in-the-dark minigolfen bij Sportiom! Hier kun je samen spelen op de 18-holes minigolfbaan. Klaar met minigolfen? Dan staat er een frietje met een lekkere snack klaar. Een kinderfeestje minigolf is al mogelijk vanaf €13,50 per kind.

Ook fijn: geen stress en geen rommel thuis. Wij regelen het allemaal voor je.

Bekijk het complete minigolf kinderfeestjes arrangement hieronder en maak een keuze uit de diverse extra horeca opties.


Het horeca arrangement:

Arrangementen Kinderfeestje Minigolf 7


Je kunt een kinderfeestje minigolf ook goed combineren met een van onze andere kinderfeestjes! Zoals bijvoorbeeld:

 • Kinderfeestje minigolf & bowlen v.a. €19,75 per persoon
 • Kinderfeestje minigolf & zaalvoetbal v.a. €20,50 per persoon
 • Kinderfeestje minigolf & bubbelvoetbal v.a. €22,05 per persoon
 • Kinderfeestje minigolf & schaatsen v.a. €25,05 per persoon
 • Kinderfeestje minigolf & zwemmen v.a. €26,15 per persoon



De voorwaarden:

 • Ons kinderfeestjes arrangement is bedoeld voor kinderen t/m 15 jaar.
 • Er dient altijd een volwassen begeleider aanwezig te zijn tijdens het kinderfeestje. Ouders/begeleiders worden meegerekend als deelnemers en dienen ook te reserveren.
 • Onze kinderfeestjes zijn te boeken t/m 15 personen. Wil je met meer mensen komen? Vraag dan naar de mogelijkheden.
 • Een reservering plaatsen kan vanaf 5 deelnemers.


Programma:

 1. Meld je aan de balie bij de receptie.
 2. Meld je vervolgens bij het horecapunt; de ballenbar. Deze is gelegen naast onze bowlingbaan. Onze medewerkers helpen je vervolgens verder en vertellen je precies wat je moet doen om te kunnen starten.
 3. Na het minigolfen meld jij je weer bij de ballenbar en daar zullen ze je precies vertellen hoe laat en waar je kunt gaan genieten van het eten.

Heb je verder nog vragen? Vul dan het formulier onder aan de pagina in of stuur een mail naar Boekingscentrale.sportiom@sportfondsen.nl.


7 dagen per week geopend
Diverse mogelijkheden
Al mogelijk vanaf €11,90

Aanvraag indienen:

Nog 500 tekens resterend
Soort feestje *
Nog 500 tekens resterend

Veel gestelde vragen - kinderfeestje minigolf

Ja, wanneer je een kinderfeestje boekt worden ouders/begeleiders meegerekend als deelnemers en dienen ook te reserveren. Wij kunnen voor ouders wel aparte horeca opties aanbieden.

Dit is per groep verschillend, maar gemiddeld staat er 1 tot 1,5 uur voor het spelen van een potje minigolf. Daarna ga je natuurlijk nog eten, dus in totaal duurt het kinderfeestje circa 2 uur.

Ja dit is ook mogelijk. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een mailtje naar boekingscentrale.sportiom@sportfondsen.nl voor alle mogelijkheden.

Een kinderfeestje kan wel verplaatst worden. Hier zit een termijn van 6 maanden aan. Annuleren is niet mogelijk, wij geven geen geld terug. Mocht u een kinderfeestje willen verplaatsen dan dient dit maximaal binnen 24 uur van de uitvoer datum aan ons doorgegeven te zijn.

Nee wij geven geen geld terug op geboekte kinderfeestjes. Mocht een kindje afwezig zijn dan krijgt u hier een tegoedbon voor van ons. Dit geldt alleen voor de activiteit, op horeca kunnen wij nooit geld teruggeven i.v.m. onze inkoop.

Ja dit is uiteraard ook mogelijk. U kunt al uw wensen aangeven bij het plaatsen van een reservering.

Nee dit is niet toegestaan. Uw mag geen eigen consumpties nuttigen bij onze minigolfbaan en/of in onze horecagelegenheden.

Ja dit is mogelijk. Dit dient wel op voorhand aangegeven te worden zodat onze horeca afdeling hier rekening mee kan houden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.