Kinderfeestjes

Het leukste kinderfeestje vier je bij Sportiom!

Wil jij een onvergetelijk kinderfeestje?

Dan moet je bij Sportiom in Den Bosch zijn! Wij hebben een divers aanbod. Gooi jij een strike op de bowlingbaan? Neem een duik in aquafun, of speel je liever een potje minigolf met al je vrienden?

Al onze kinderfeestjes zijn zowel met als zonder horeca verkrijgbaar. Lees hieronder alle informatie en klik op een thema naar keuze om naar de juiste pagina te gaan.

Kinderfeestje Minigolf

Kinderfeestje Bubbelvoetbal

Kinderfeestje Splashbal

Kinderfeestje schaatsen

Kinderfeestje Bowlen

Kinderfeestje Aquafun

Kinderfeestje Zeemeermin Zwemmen

Kinderfeestje Zaalvoetbal

Kinderfeestje glow in the dark minigolf

Zoek je dé plek voor een fantastisch kinderfeestje? Kom dan met alle kinderen glow-in-the-dark minigolfen bij Sportiom! Hier kun je samen spelen op de 18-holes minigolfbaan. Klaar met minigolfen? Dan staat er een frietje met een lekkere snack klaar. Een kinderfeestje minigolf is al mogelijk vanaf €11,90 per kind. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over dit leuke kinderfeestje.

Kinderfeestje minigolf Den Bosch

Kinderfeestje Bowlen

Ben jij op zoek naar een plek voor een fantastisch kinderfeestje? Kom dan met alle kinderen gezellig bowlen bij Sportiom! We sluiten het bowlen af met een frietje en een lekkere snack. Dit is al mogelijk vanaf €12,90 per kind. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over dit leuke kinderfeestje.

Kinderfeestje Bowlen Den Bosch

Kinderfeestje Bubbelvoetbal

Zoek je dé plek voor een fantastisch en uniek kinderfeestje? Kom dan met alle kinderen Bubbelvoetbal spelen bij Sportiom! Een leuk en sportief kinderfeestje wat gegeven wordt in onze sporthal. Je zit bijna helemaal in de bal, alleen je benen zijn vrij. Een gegarandeerd succes waarbij je buikspieren getraind worden van het lachen. Klaar met Bubbelvoetbal? Dan staat er een frietje met een lekkere snack klaar. Een kinderfeestje Bubbelvoetbal is al mogelijk vanaf €15,20 per kind. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over dit leuke kinderfeestje.

Kinderfeestje Bubbelvoetbal Den Bosch

Kinderfeestje Aquafun

Zoek je dé plek voor een spetterend kinderfeestje? Kom met alle kinderen naar Aquafun! Hier kun je samen genieten van een fantastisch zwemfeest. Klaar met zwemmen? Dan staat er lekker eten klaar. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over dit leuke kinderfeestje.

Kinderfeestje zwemmen AquaFun Den Bosch

Kinderfeestje Zeemeermin zwemmen

Zoek je dé plek voor een fantastisch kinderfeestje? Vermaak je dan samen met alle kinderen tijdens een zeemeerminfeestje in Aquafun! Tijdens een zeemeerminnenfeestje beleven ze een onvergetelijk onderwateravontuur. Als je onze zeemeerminstaarten aantrekt, verander je meteen in Koning Triton, Ariël of een angstaanjagende haai. En aan het einde van deze workshop kun je je met je vriendjes en vriendinnetjes nog uren vermaken in ons subtropisch zwembad. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over dit leuke kinderfeestje.

Kinderfeestje Zeemeermin Zwemmen Den Bosch

Kinderfeestje Schaatsen

Ben jij op zoek naar een plek voor leuk en sportief kinderfeestje? Kom dan met alle kinderen gezellig schaatsen bij Sportiom! We sluiten het schaatsen af met een frietje en een lekkere snack. Dit is al mogelijk vanaf €18,20 per kind. De prijs is inclusief schaatshuur. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over dit leuke kinderfeestje.

Kinderfeestje Schaatsen Den Bosch

Kinderfeestje Splashbal

Zoek je dé plek voor een fantastisch kinderfeestje? Vermaak je dan samen met alle kinderen tijdens een workshop Splashbal in Aquafun! Lopen over het water, alleen dan in een grote bal! Wie kan er het langst blijven staan? Of wie is er als eerste aan de overkant? En aan het einde van deze workshop kun je je met je vriendjes en vriendinnetjes nog uren vermaken in ons subtropisch zwembad. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over dit leuke kinderfeestje.

Kinderfeestje Splashbal Den Bosch

Wij zijn dé plek in Den Bosch voor kinderfeestjes. Of je nu wilt bowlen, minigolfen, zwemmen, schaatsen of bubbelvoetballen. Ontdek ons uitgebreide aanbod en maak je kinderfeestje onvergetelijk! Al onze kinderfeestjes zijn zowel met als zonder horeca verkrijgbaar. Dus wil jij het leukste kinderfeestje in Den Bosch organiseren? Kies uit ons diverse aanbod en boek vandaag nog!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.