Baby-, peuter-, kleuterzwemmen
Binnen

Baby-, peuter-, kleuterzwemmen

Een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind

Let op: dit is een les, geen vrijzwemmen! Je kan hier online inschrijven: Contact Formulier BPK Zwemmen en de docent zal contact met je opnemen zodra er een plek beschikbaar is.

Zoek je een leuke activiteit met je baby, peuter of kleuter? Volg dan samen een les Baby-, Peuter-, Kleuterzwemmen!

Als ouder heb je een belangrijke rol bij het watervrij maken van je kindje. Door samen te genieten en plezier te maken, raakt je kleintje op een goede manier vertrouwd met water. In de 30 minuten durende les doen we leuke oefeningen en spelletjes op vrolijke muziek.

Goed voor de ontwikkeling
Baby-, peuter-, en kleuterzwemmen is een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind. De beweegoefeningen zijn goed voor de motoriek en maken het lichaam sterker. Ook de zintuigen worden volop geprikkeld.

Essentiële vaardigheden
Drijven op de buik en rug, adem inhouden, onder water gaan, op de kant klauteren. In de lessen leert je kindje essentiële vaardigheden om straks een goed begin te kunnen maken met de zwemlessen. Jullie volgen de lessen onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur. Samen zwemmen is een goede manier om de band met je kind nóg sterker te maken.


Wat heb je nodig in het zwembad?
Al onze zwembaden zijn ingericht op de allerkleinsten. Zo hebben we aankleedkussens, luieremmers, een box en een magnetron om voeding op te warmen. Zwembandjes zijn niet nodig. Wat je wel nodig hebt? Je ziet het in onderstaande checklist.

Praktische tips:

  • Trek de zwemluier pas aan in het zwembad.
  • Om spugen tijdens de les te voorkomen, is het verstandig als er minimaal één uur zit tussen het eten en het zwemmen.
  • Heeft je kleintje koorts, open wondjes, net een vaccinatie gehad of een oog- of oorontsteking? Dan raden wij af om te zwemmen.

Wil je inschrijven of heb je een vraag?

Klik dan op deze link: Contact Formulier BPK Zwemmen

Wat heb je nodig?

  • Zwemluier / gewone luier
  • Zwemkleding
  • Handdoek / Hydrofieldoek
  • Flesje melk of beker
  • Zwemcape
  • Favoriet bad speeltje

Tarieven

Ouder en kind (12 maanden), incasso per maand
27,51
Ouder en kind (6 maanden), incasso per maand
32,55
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.