Bedrijfsuitjes

Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Compleet verzorgd, zorgeloos kunnen genieten

Ben jij op zoek naar een leuke invulling voor jouw personeelsuitje?

Het uitje waar je collega’s het nog lang over zullen hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Sportiom in Den Bosch vind je namelijk alles onder één dak. We bieden diverse activiteiten aan en hebben voor ieder wat wils. Ook op het gebied van horeca is er voldoende keuze. Zo kunnen we voor jouw bedrijf, team of afdeling altijd een leuk uitje samenstellen.

Van een actief teamuitje tot teambuilding activiteiten

Of je nu komt voor een serieuze aangelegenheid zoals een vergadering of presentatie óf toch liever gaat voor een gezellige teambuilding activiteit met een aansluitende borrel, bij ons is het allemaal mogelijk. En ook heel fijn, ons pand is centraal gelegen. Vanaf de snelweg ben je er binnen 5 minuten en alle Bosschenaren weten ons sowieso te vinden! Wij hebben een ruime parkeergelegenheid waar parkeren mogelijk is. Uiteraard kun je alles voor je bedrijfsuitje in Den Bosch op voorhand regelen, zodat jullie een onvergetelijk bedrijfsuitje hebben.


Onze activiteiten

Wij hebben een ruime keuze aan diverse activiteiten. Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

  • Bowlen
  • Glow in the dark Minigolf (18 holes)
  • Schaatsen
  • Fun curling
  • Zwemmen
  • Bubbelvoetbal
  • Diverse groepslessen zoals yoga en boksen
  • Squash of ricochet
  • Coming soon: Icebikes

Fantastisch bedrijfsuitje Den Bosch


Vergaderen

Wij hebben 3 verschillende vergaderzalen. 2 kleinere (tot maximaal 25 personen per ruimte) en 1 grote (tot maximaal 60 mensen). De grote ruimte beschikt over een eigen bar. Naast deze vergaderzalen is het ook mogelijk om onze gehele bowling/minigolf ruimte af te huren. Dit is een afgesloten ruimte waarbij je bij exclusieve huur kunt rekenen op volledige privacy. Deze ruimte beschikt over een podia met een scherm waarbij we zeker 50 zitplaatsen kunnen realiseren. Ook het huren van audiovisuele apparatuur zoals een microfoon is mogelijk bij ons. Dat zorgt ervoor dat deze ruimte zich ook perfect leent voor het geven van een presentatie. Uiteraard bieden wij ook diverse koffie/thee arrangementen aan bij de huur van een van onze vergaderzalen.

Vergaderen en bedrijfsuitje in Den Bosch


Horeca

Ook aan horeca mogelijkheden is er bij ons geen gebrek. Bij ons kun je onder andere terecht voor lunch, diner en borrel. We bieden ook diverse buffetten aan. Zoals bijvoorbeeld een burger buffet, Italiaans buffet en een luxe buffet.

Heb je een vast budget, bijvoorbeeld vanuit de personeelsvereniging, en wil je vooraf de kosten vast hebben staan, dan kun je ook kiezen voor drankafkoop of consumptiemunten en foodbonnen. Dan heb je hier als organisatie geen omkijken naar op de avond zelf.

Specifieke wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bedrijfsuitje en lunch of diner in Den Bosch


Bedrijfsuitjes op maat

Wij bieden verschillende pakketten aan, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste past bij jouw wensen en budget. Van een eenvoudige borrel met hapjes en drankjes tot een uitgebreid buffet of barbecue. Uiteraard kunnen we dit ook goed combineren met een leuke activiteit zoals bowlen, minigolf, bubbelvoetbal, schaatsen of zwemmen. Naast onze standaardpakketten is maatwerk ook altijd mogelijk bij ons. We denken graag mee met jouw wensen en er is meer mogelijk dan je op voorhand zou denken. Dus ben je op zoek naar een bedrijfsuitje maar staat jouw arrangement er niet tussen of heb je specifieke wensen? Neem dan snel contact met ons op.

Bedrijfsuitjes op maat in Den Bosch


Feesten, Festivals en Evenementen

Wil jij je eigen festival of evenement organiseren? Ook dit is mogelijk bij ons. Je kunt er voor kiezen om onze ruimte(s) te huren of het volledige evenement aan ons uitbesteden.

Ook voor feesten en partijen denken we graag met je mee.Parkeren voor de deur

Parkeerstress voor bedrijfsuitje in Den Bosch behoort tot het verleden. Want we bieden ruime parkeergelegenheid tegen een tarief van slechts €1,80 per uur of een voordelige dagtarief van €4,50.

7 dagen per week geopend
Diverse activiteiten
Voor grote en kleine groepen

Meer informatie opvragen of een aanvraag doen:

Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.