Binnen

Minigolf

Komt ie.. Hole-in-one!

Hoe mooi is het om je familie iedere verjaardag te kunnen herinneren aan al die holes-in-one die je hebt geslagen? Of dat je daarmee kunt terugkijken op een geslaagde eerste date? Heel mooi!

Kom een balletje slaan op onze 18 holes Minigolfbaan! Van een eenvoudige hole tot holes met een lift of een looping, hier blijven we je uitdagen! En hebben we al gezegd dat de baan glow in the dark is?!

Tussen al dat focussen door kun je genieten van een hapje of een drankje bij onze Ballenbar. Uiteraard kun je daar na afloop ook lekker blijven zitten en de strijd nabespreken! Heb je met al die holes-in-one nog niet genoeg indruk gemaakt op je date, familie of vriendengroep? Neem dat uitstekende balgevoel dan mee naar de bowlingbaan of spoel alle spanning van je af in AquaFun. Bij Sportiom is alles aanwezig voor het leukste dagje uit!

Reserveer nu jouw moment in de webshop!

minigolf gezin.jpg


Minigolf & puntzak friet met saus

Nieuw! In onze webshop kun je nu ook kiezen voor minigolf + een puntzak friet met saus. Wat houdt het in?

  • Circa 1.5 uur glow in the dark minigolfen (1 persoon)
  • Eén puntzak friet met saus naar keuze

Voor een totaalprijs van slechts €10,85 per persoon

Meld je beneden bij onze ballenbar. Hier kun je vervolgens ook doorgeven hoe laat je de frietjes wilt ontvangen en welke saus je er bij wilt krijgen.


Let op: het arrangement minigolf & puntzak friet met saus is alleen online te reserveren. Uiteraard kunt u beide items wel los ter plekke bij ons bestellen, echter ligt de prijs dan hoger dan het online tarief.


Parkeren
Parkeren op het parkeerterrein is €1,80 per uur met een maximum van €4,50 per dag. Afrekenen kan per pin bij de parkeerautomaat, schuin tegenover de receptie.

Heb je een vraag of opmerking?

Mail ons gerust op Boekingscentrale.sportiom@sportfondsen.nl

of vul een Contactformulier in.

Wat heb je nodig?

  • Balgevoel
  • Richtingsgevoel
  • Goed gezelschap

Tarieven

E-ticket minigolf, per persoon (18 holes)
7,50Bestellen
Ticket minigolf receptie
7,95
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.