Fun Curling

Een unieke activiteit op het ijs

Fun curling, dit wil je ooit gedaan hebben!

Fun Curling, wat is het precies?

Je speelt in 2 teams tegen elkaar. Team rood en team geel (uiteraard mag je zelf een leuke andere naam bedenken voor jouw team. Je probeert jouw curling steen zo dicht mogelijk naar het doel te schuiven (een cirkel op het ijs). Je teamgenoot helpt je hierbij door met de bezem het ijs glad te wrijven en zo een mooie baan te creëren. Stoot jij het andere team uit de cirkel? Dan vergroot je jouw winkans!

Fun Curling kan bij ons gespeeld worden vanaf 8 personen. De activiteit duurt circa 45 minuten. Bij grote groepen kunnen wij ervoor kiezen om dit aan te passen naar 2x 30 minuten.

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil jij deze activiteit komen uitproberen? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en dan plannen wij zo spoedig mogelijk samen met jou een datum in.

Unieke ervaring
Plezier gegarandeerd
Leukste activiteit op het ijs

image00004

Houd rekening met het volgende:

  • De activiteit vindt plaats op onze ijsbaan. Zorg dus voor warme kleding. Denk bijvoorbeeld aan een jas, lange broek en dichte schoenen.
  • Dichte en platte schoenen zijn verplicht voor deze activiteit. Schoenen met een hak zijn niet toegestaan.
  • Wij adviseren om sokken aan te trekken i.v.m. de kou.

Binnen Sportiom is er van alles mogelijk en we denken graag met je mee. Fun curling kun je ook goed combineren met een van onze andere activiteiten. Ga bijvoorbeeld nog een uurtje bowlen, trek je schaatsen aan of speel een potje minigolf op onze 18 holes baan.

Meer informatie opvragen of een aanvraag doen:

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.