Tickets

Tickets

Koop je tickets online!

Zodra je de tickets online aanschaft heb je de volgende voordelen.

  1. Zo hoef je alleen maar te zwaaien naar de receptie bij de entree, mits je een 50 cent muntje bij je hebt voor de kluisjes. Deze 50 cent krijg je overigens ook weer terug.
  2. Een online ticket is ook goedkoper.

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is €1,50 per uur met een max van €6,- per dag. Afrekenen kan per pin bij de parkeerautomaat die binnen bij de entree is gesitueerd.

Klik hier voor de uitleg van onze webshop.

Omdat wij met een reserveringsysteem werken kan het zijn dat sommige blokken vol zijn, kies dan voor een andere tijd of dag.

Ons zwembad heet AquaFun, maak voor het recreatief zwemmen de keuze AquaFun tickets.

Uit eten bij restaurant Kluts? Stuur dan een mailtje naar onze boekingscentrale. .

E-Tickets kunnen niet retour / geen geld terug. Je kunt je tickets wel online verplaatsen.

Ga naar de webshop via onze sportiom.nl --> Login --> Mijn profiel > Historiek en Overzichten > Mijn Tickets. Je ziet dan de knop VERPLAATSEN achter het e-ticket of reservering staan. Tickets in het verleden zijn verlopen en kunnen niet meer verplaats worden. Er worden geen vouchers verstrekt.

Voor alle niet gebruikte tickets uit het verleden geldt: de geldigheid is verlopen en deze kan niet meer gebruikt of verplaatst worden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.