Kinderfeestje Zaalvoetbal

VIER JE KINDERFEESTJE BIJ SPORTIOM! ⚽

Kom lekker Zaalvoetballen

Zaalvoetbal

Zoek je dé plek voor een fantastisch en sportief kinderfeestje? Kom dan met alle kids zaalvoetbal spelen bij Sportiom! Dit kinderfeestje wordt gegeven in onze sporthal. Klaar met Zaalvoetballen? Dan staat er een frietje met een lekkere snack klaar. Een kinderfeestje zaalvoetbal is al mogelijk vanaf €15,90 per kind.

Ook fijn: geen stress en geen rommel thuis. Wij regelen het allemaal voor je.

Het kinderfeestje zaalvoetbal wordt gegeven op dinsdag, woensdag en vrijdagmiddag. Liever een andere dag? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bekijk het complete zaalvoetbal kinderfeestjes arrangement hieronder en maak een keuze uit de diverse extra horeca opties.


Het horeca arrangement:

Arrangementen Kinderfeestje zaalvoetbal (1).jpg


De voorwaarden:

  • Ons kinderfeestjes arrangement is bedoeld voor kinderen t/m 16 jaar.
  • Er dient altijd een volwassen begeleider aanwezig te zijn tijdens het kinderfeestje. Ouders/begeleiders worden meegerekend als deelnemers en dienen ook te reserveren.
  • Het kinderfeestje zaalvoetbal is te boeken t/m 20 personen. Wil je met meer mensen komen? Vraag dan naar de mogelijkheden.
  • Een reservering plaatsen kan vanaf 6 deelnemers.
  • Sport/gymschoenen zijn verplicht in onze sporthal. Dit moeten schoenen zijn die niet buiten worden gebruikt.
  • Het zaalvoetballen duurt circa 45 minuten. Dit kan uitlopen tot 60 minuten i.v.m. de opbouw en uitleg.

Programma:

  1. Meld je aan de balie bij de receptie.
  2. Meld je vervolgens bij het horecapunt; de ballenbar. Deze is gelegen naast onze bowlingbaan. Onze medewerkers helpen je vervolgens verder en vertellen je precies wat je moet doen om te kunnen starten.
  3. Na het spelen van zaalvoetbal meld jij je weer bij de ballenbar en daar zullen ze je precies vertellen hoe laat en waar je kunt gaan genieten van het eten.


7 dagen per week geopend
Diverse mogelijkheden
Al mogelijk vanaf €14,70

Aanvraag indienen:

Nog 500 tekens resterend
Soort feestje *
Nog 500 tekens resterend

Veel gestelde vragen - kinderfeestje bubbelvoetbal

Ja, wanneer je een kinderfeestje boekt worden ouders meegerekend als deelnemers en dienen ook te reserveren. Wij kunnen voor ouders wel aparte horeca opties aanbieden.

Sport/gymschoenen zijn verplicht in onze sporthal. Deze dient u zelf mee te nemen. Sportkleding is ook aan te raden.

Een kinderfeestje kan wel verplaatst worden. Hier zit een termijn van 6 maanden aan. Annuleren is niet mogelijk, wij geven geen geld terug. Mocht uw kinderfeestje niet door kunnen gaan dan dient u dit binnen 24 uur aan ons door te geven.

Nee wij geven geen geld terug op geboekte kinderfeestjes. Mocht een kindje afwezig zijn dan krijgt u hier een tegoedbon voor van ons. Dit geldt alleen voor de activiteit, op horeca kunnen wij nooit geld teruggeven i.v.m. onze inkoop.

Ja dit is uiteraard ook mogelijk. U kunt al uw wensen aangeven bij het plaatsen van een reservering.

Nee dit is niet toegestaan. Alleen het meenemen van een flesje water is toegestaan in de sporthal.

Ja dit is mogelijk. Dit dient wel op voorhand aangegeven te worden zodat onze horeca afdeling hier rekening mee kan houden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.