Kinderfeestje Zeemeermin Zwemmen

VIER JE KINDERFEESTJE BIJ SPORTIOM! 🌊

Compleet verzorgd, zorgeloos kunnen genieten

Zeemeermin zwemmen

Zoek je dé plek voor een fantastisch kinderfeestje? Vermaak je dan samen met alle kids tijdens een zeemeerminfeestje in Aquafun! Tijdens een zeemeerminnenfeestje beleven ze een onvergetelijk onderwateravontuur. Als je onze zeemeerminstaarten aantrekt verander je meteen in echte zeemeermin of zeemeerman! 45 minuten lang plezier en een unieke beleving! Klaar met de workshop? Dan kun jij je nog uren vermaken in ons subtropisch zwembad: Aquafun. Uiteraard combineren we dit feestje met een frietje en een lekkere snack. Deze staan voor je klaar op een vooraf afgesproken tijdstip. Een kinderfeestje zeemeerminzwemmen is al mogelijk vanaf €29,15 per kind.

Ook fijn: geen stress en geen rommel thuis. Wij regelen het allemaal voor je.

Het kinderfeestje zeemeerminzwemmen wordt gegeven op dinsdag en woensdag (m.u.v. schoolvakanties & feestdagen).

Bekijk het complete zeemeerminzwemmen kinderfeestjes arrangement hieronder en maak een keuze uit de diverse extra horeca opties.


Het horeca arrangement:

Arrangementen Kinderfeestje Zeemeerminzwemmen (1).jpg


De voorwaarden:

  • Ons kinderfeestjes arrangement is bedoeld voor kinderen t/m 15 jaar.
  • Het kinderfeestje zeemeermin zwemmen is alleen geschikt voor kinderen met een A-diploma.
  • Er dient altijd een volwassen begeleider aanwezig te zijn tijdens het kinderfeestje. Ouders/begeleiders worden meegerekend als deelnemers en dienen ook te reserveren. Voor het kinderfeestje zeemeerminzwemmen betalen ouders/begeleiders een gereduceerd tarief.
  • Het kinderfeestje zeemeerminzwemmen is te boeken van 5 t/m 10 personen. Wil je met meer mensen komen? Vraag dan naar de mogelijkheden.


Programma:

  1. Meld je aan bij de receptie. Hier ontvang je de tickets voor Aquafun.
  2. De tijd op je reservering is de tijd dat de zeemeerminworkshop start. Graag 5 minuten voor aanvang achterin AquaFun melden bij de instructeur. Je mag gedurende onze openingstijden die dag de gehele dag zwemmen in Aquafun.
  3. Omkleden, trek gauw je zwemkleding aan en gaan! Neem een muntje van 50 cent mee voor een kluisje, deze krijg je weer terug.
  4. Meld je bij binnenkomst in Aquafun bij de horecagelegenheid "Paradijsbar" om jouw eetwensen door te geven. Gedurende het gereserveerde tijdsblok staat er een tafel voor jullie klaar.
  5. Als het door jou gereserveerde tijdsblok voorbij is, dien je de tafel te verlaten voor een volgend feestje. Het is niet toegestaan om tafels met handdoeken en tassen bezet te houden in onze horecagelegenheden.

Heb je verder nog vragen? Vul dan het formulier onder aan de pagina in of stuur een mail naar Boekingscentrale.sportiom@sportfondsen.nl.


7 dagen per week geopend
Diverse mogelijkheden
Al mogelijk vanaf €27,10

Aanvraag indienen:

Nog 500 tekens resterend
Soort feestje *
Nog 500 tekens resterend

Veel gestelde vragen - kinderfeestje zeemeerminzwemmen

Ja, wanneer je een kinderfeestje boekt worden ouders/begeleiders meegerekend als deelnemers en dienen ook te reserveren. Wij kunnen voor ouders wel aparte horeca opties aanbieden. Ouders hoeven geen kaartje voor het zeemeerminzwemmen te kopen. Dit mag een normaal kaartje voor aquafun zijn.

Een kinderfeestje kan wel verplaatst worden. Hier zit een termijn van 6 maanden aan. Annuleren is niet mogelijk, wij geven geen geld terug. Een annulering moet minimaal 24 uur voor aanvang bij ons binnen te zijn.

Nee wij geven geen geld terug op geboekte kinderfeestjes. Mocht een kindje afwezig zijn dan krijgt u hier een tegoedbon voor van ons. Dit geldt alleen voor de activiteit, op horeca kunnen wij nooit geld teruggeven i.v.m. onze inkoop.

Ja dit is mogelijk. Dit dient wel op voorhand aangegeven te worden zodat onze horeca afdeling hier rekening mee kan houden.

Het is in AquaFun niet toegestaan om handdoeken en tassen bij de tafels te laten liggen als deze tafel niet is gereserveerd voor jouw kinderfeestje.
Tijdens het afgesproken tijdstip mag je uiteraard wel je spullen daar neerleggen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.