Horeca

Even bijkomen van een aantal banen zwemmen, een middag schaatsen of een uurtje fitness? In Sportiom zijn er verschillende horecagelegenheden.

Sportcafé

In deze sfeervolle horecagelegenheid staat de koffie altijd klaar, net als de frisdrank, thee of een alcoholische versnapering. Ook voor een (gezonde) maaltijd kun je hier terecht. Het Sportcafé is ook exclusief af te huren voor groepen zoals bedrijfsfeesten of relatie-events in combinatie met een (sportieve) activiteit in Sportiom. Informeer voor de zakelijke mogelijkheden via 088-9000360.

Bekijk hier de menukaart van het Sportcafé.


Scott's Cabin

Vanaf de schaatshelling bereik je de bevroren kade van een winters dorp. Heb je honger gekregen? Ga daar op zoek naar Scott's Cabin, waar poolreizigers zich kunnen opwarmen met warme chocolademelk, koek & zopie. Ook leuk: organiseer eens een schaatsuitje voor de hele familie of al je collega's.


Snackcorner in AquaFun Sportiom

In AquaFun Sportiom kun je ook terecht voor een hapje en een drankje bij de snackcorner. Vanaf het terras bij de snackcorner in het zwembad heb je uitzicht op het kinderbad waar de allerkleinsten zich kunnen vermaken.


Relaxruimte Fitness Club Sportiom

In Fitness Club Sportiom heb je een heerlijke relaxruimte, waar je na een intensieve workout even lekker kunt bijkomen met een drankje.