Vrouwen zwemmen
Binnen

Vrouwen zwemmen

Speciaal voor vrouwen

Speciaal voor vrouwen van 18 jaar en ouder die er de voorkeur aan geven om alleen in het gezelschap van andere vrouwen te zwemmen, bieden wij vrouwenzwemmen aan! Geniet tijdens het vrouwenzwemmen van een fijne omgeving waarin je kunt sporten of ontspannen in gezelschap van andere vrouwen.

Deze avond vindt plaats in ons zwemparadijs Aquafun. Let op: niet alle onderdelen zijn geopend tijdens deze avond. Je kunt gebruik maken van: het kindergedeelte, het golfslagbad (zonder de golven) en de bubbelbaden.

Tijdens vrouwenzwemmen is ook ons toezichthoudend personeel vrouwelijk. Zo kun je onbekommerd sporten, ontspannen en socializen.

Let op: het kan zijn, dat u vóór of ná het zwemmen een heer tegenkomt in de garderobe. De garderobe wordt namelijk gedeeld met deelnemers van andere activiteiten. Het meenemen van een badjas zou dus een goede oplossing kunnen zijn.

Houd er rekening mee dat je zwemvaardig dient te zijn en in het bezit moet zijn van een zwemdiploma om tijdens deze avond te mogen komen zwemmen. Kinderen t/m 4 jaar mogen ook mee. Echter dienen zij wel altijd onder begeleiding te zijn van een volwassenen en worden zij geacht om zwemvleugels te dragen.

Deze avond vindt iedere donderdagavond plaats van 18:00 tot 19:00. De eerste editie start op 16 mei 2024.

In de webshop kun je terugvinden op welke data deze avond(en) plaatsvinden. Staat de datum niet open in de webshop? Dan bieden wij op die avond geen vrouwenzwemmen aan.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • €0,50 voor een kluisje
  • Eventueel badjas en slipper

Tarieven

Ticket volwassenen - vrouwenzwemmen
7,25Bestellen
Ticket Kinderen t/m 4 jaar - vrouwenzwemmen
4,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.