Fitness Club Sportiom is verkozen tot beste fitnessclub!

's-Hertogenbosch, vrijdag 21 april 2017 - Fitness Club Sportiom is verkozen tot beste fitnessclub van de gemeente 's-Hertogenbosch! Dat is bepaald door stemmers van het landelijke initiatief de Dutch Fitness Awards. Een vakjury bepaalt uiteindelijk wie de provinciale en landelijke winnaar wordt, waarvoor ook de Fitness Club nog in de strijd is. Een jaar geleden is Sportiom volledig vernieuwd en het is natuurlijk geweldig dat deze inspanningen direct beloond worden met deze prijs!


Dutch Fitness Awards

sportiom-dutch-fitness-awards-thumb.jpegBezoekers van de Fitness Club konden van 13 maart t/m 19 april hun stem uitbrengen op de website van de Dutch Fitness Awards. Zij hebben Fitness Club Sportiom met maar liefst een 8,1 gemiddeld beoordeeld, waardoor Fitness Club de winst heeft behaald. Joost van Keulen, vestigingsmanager van Sportiom, bedankt voornamelijk de leden voor deze prijs. “Een publieksprijs winnen is natuurlijk het mooiste compliment wat je kan krijgen. Een bevestiging van onze eigen leden dat al onze inspanningen van de laatste jaren worden gewaardeerd”.


Vernieuwd en verbeterd

Sportiom heeft zich de laatste jaren enorm ingezet om de kwaliteit van Fitness Club Sportiom nog verder te verbeteren. Er is onder andere een Small Group Zone gecreëerd waar met vele multifunctionele materialen zowel zelfstandig als in kleine groepen getraind kan worden. Ook kunnen leden tegenwoordig samen met een professionele Personal Coach een persoonlijk voedingsplan opstellen om de training compleet te maken!


Gratis dagkaart

Onze Fitness Club zelf ontdekken? Vraag dan een gratis dagkaart aan en maak een dag lang gratis gebruik van onze verschillende activiteiten en faciliteiten.