Zwemles voor volwassenen
Binnen

Zwemles voor volwassenen

Zwemles is voor iedereen

Zwemles is voor iedereen. Of je nu elf, dertig of tachtig bent; ook jij kunt het leren! Heb je al diploma’s, maar wil je je zwemvaardigheden verbeteren? Of wil je weer vertrouwd raken met water? Ook dan kun je meedoen met de zwemles voor volwassenen.

Leren zwemmen
Zwemmen begint met vertrouwen in je eigen kunnen. Daarom zetten we bij het zwemmen voor volwassenen in op een fijne en relaxte sfeer. Onder begeleiding van onze zwemlesgevers raak je vertrouwd met water. In een kleine groep leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen.

Maximaal vijf deelnemers

Ook mensen die angst hebben voor (het diepe) water kunnen bij Sportiom terecht. Onze ervaren zwemleraren zijn bijzonder gemotiveerd om cursisten hierin bij te staan. Een groep bestaat uit maximaal vijf deelnemers.


Zwemmen weer oppakken
Zwemmen is een gezonde sport, die je tot op hoge leeftijd risicovrij kunt doen. Wil je opnieuw vertrouwd raken met water? Vind je het fijn om onder begeleiding te oefenen? Je bent van harte welkom!

Zwemvaardigheden verbeteren
Ook als je beter wil leren zwemmen kun je terecht bij de zwemles voor volwassenen. In kleine groepen werk je onder begeleiding van een ervaren zwemlesgever aan je vaardigheden.

Van A t/m C
Alle deelnemers van de zwemles voor volwassenen kunnen een volledig of gedeeltelijk diplomatraject doorlopen (Zwem-ABC).

Vertrouwd raken

De belangrijkste doelstelling is om vertrouwd te raken met het water. Daarna komen de schoolslag en de enkelvoudige rugslag aan bod. Op vertoon van een abonnement is gebruikmaking van de sauna bij Fitness Club Sportiom aansluitend op de les gratis (zaterdag, zondag en de zomervakantie uitgezonderd).

Meer informatie en inschrijven
Voor meer informatie of het inschrijven voor een proefles kun je bellen naar 073-6464646.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje

Tarieven

1x zwemles volwassenen (kassa)
13,86
10x zwemles volwassenen (kassa)
120,45
22x zwemles volwassenen (kassa)
265,10
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.