Binnen

Zwem-ABC

Spelenderwijs leren zwemmen

Zwemplezier met Jip het Nijlpaard tijdens het Nationale Zwem-ABC met EasySwim

Geen grotere pret dan waterpret. Wat is immers leuker dan in het water te ravotten met vriendjes en vriendinnetjes? Maar, in een waterrijk land als Nederland is het noodzakelijk dat kinderen al op vroege leeftijd te leren zwemmen. Bij Sportiom Sportfondsen kan dat al vanaf 4½ jaar.

Samen met Jip het Nijlpaard zetten we in op spelenderwijs leren zwemmen. Daarnaast dragen de kinderen een zwempak met geïntegreerde drijvers, de EasySwim. Hiermee leren we kinderen direct zwemmen in dieper water! Naast deze hyper moderne en snelle methode, starten we elke 3 maanden met nieuwe cursussen en kennen wij geen wachtlijsten.

Het Zwem ABC is de meest volledige zwemopleiding voor kinderen. In deze opleiding voor het Zwem ABC gaan kinderen drie keer afzwemmen: voor het A-, het B- en tot slot voor het C-diploma. Elk diploma is het bewijs dat je kind een bepaalde vaardigheid in het water heeft geleerd. Om de veiligheid te waarborgen is het belangrijk dat je kinderen het Zwem ABC geheel afmaken. De zwemlessen vinden één keer per week plaats en zijn beschikbaar op alle dagen van de werkweek. De lesduur is ¾ uur.

Sneller leren zwemmen? Schrijf uw kind dan in voor de Turbo-A opleiding. Via een intensieve cursus met diploma garantie zwemt uw kind in 9 tot 12 maanden af voor het Zwem-A. Ook bij deze vorm van zwemmen leren werken wij met de EasySwim in dieper water. Gegarandeerd plezier en gegarandeerd kleine groepjes. De zwemlessen duren één uur per en vinden plaats op zaterdag ochtend.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje
  • Jip zwemtas
  • EasySwim pak

Tarieven

Zwemles 1x (kassa)
12,55
Zwemles 10x (kassa)
120,45
Zwemles 22x (kassa)
265,10
Turbo-A opleiding (kassa)
924,55
Turbo-B opleiding per kwartaal (kassa)
237,16
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.