Binnen

Vergaderen

Vergaderzaal huren?

Vergader in een van onze sfeervolle vergaderzalen. Onze zalen beschikken over de nieuwste audiovisuele apparatuur en zijn van alle gemakken voorzien.

Combineer jouw vergadering met een sportieve activiteit. Zo kun je een potje bowlen of proberen een hole in one te slaan op de midgetgolf. Er is niets zo lekker als even stoom afblazen na een intensieve bijeenkomst. Met een arrangement in combinatie met een lekkere lunch of diner in een van onze restaurants maak je de dag compleet!

Parkeren

Parkeren op ons parkeerterrein is €1,60 per uur met een maximum van €3,80 per dag. Afrekenen kan per pin bij de parkeerautomaat, binnen schuin tegenover de receptie.

Wil je meer informatie? Mail dan jouw contactgegevens naar boekingscentrale.sportiom@sportfondsen.nl en dan nemen we snel contact met je op!

Wat wij bieden

  • Inclusief gratis parkeren
  • Onbeperkt koffie, thee, water en fruit
  • Audiovisuele middelen van de hoogste kwaliteit
  • Vergaderen in een sportieve ambiance
  • Compleet gerenoveerd in 2020 en hebben een frisse en energieke uitstraling
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.