Wegens succes verlengd: 3 maanden gratis wellness

Is sporten voor jou niet een doel op zich, maar een manier om fijn en gezond te kunnen leven? Dan is Fitness Club Sportiom de sportclub voor jou! Word nu lid en ontvang 3 maanden gratis wellness cadeau.

Werken aan je gezondheid in een gemoedelijke sfeer, onder begeleiding van ervaren trainers. Niet om de breedste te worden, maar om op zondag lekker te kunnen voetballen met je zoon, het maximale uit je dag te kunnen halen, of om je dag gezond en fit te beginnen.

Waarom Fitness Club Sportiom?

Ontdek de voordelen

 • Alle mogelijkheden onder één dak 
  Zwemmen, racketsporten, zonnebanken, kinderopvang, sauna & wellness. Fitness Club Sportiom biedt alle mogelijkheden om je lidmaatschap naar wens op te bouwen.
   

 • Persoonlijke begeleiding, voedingsadvies en fysiotherapie 
  Sportiom ondersteunt je op alle mogelijke manieren om je doel te bereiken!
   

 • Professionele kinderopvang
  Als lid van Fitness Club Sportiom mag je gratis gebruikmaken van de professionele kinderopvang in het pand.

 • button-sportiom-gratis-wellness2.pngSauna & wellness
  Kom na het sporten even lekker tot jezelf in de uitgebreide wellnessruimte. Geniet van een heerlijke sauna of neem plaats in de whirlpool.
   

 • LIVE groepslessen én City Bootcamp
  Maak je keuze uit een groot aantal live groepslessen onder leiding van een enthousiaste instructeur. NIEUW: Als lid van Fitness Club Sportiom mag je ook deelnemen aan alle lessen van City Bootcamp. Deze trainingen vinden plaats in een mooi park in Den Bosch.

Je hebt zelf de touwtjes in handen

Bij Fitness Club Sportiom bestaat je abonnement altijd uit een basislidmaatschap, inclusief fitness en groepslessen. Daarnaast heb je keuze uit een aantal ‘ups’ waarmee je het basislidmaatschap kunt upgraden. Je kunt kiezen uit: personal coach, sauna & wellness, aquasporten, racketsport, AquaFun & IceFun Sportiom en de family-up. Meer informatie over de lidmaatschappen? Klik hier.


Schrijf je nu in en ontvang 3 maanden gratis wellness!

Wanneer je nu lid wordt van Fitness Club Sportiom ontvang je 3 maanden gratis de wellness-up. Kom direct langs, bel met 073-6464670 of vraag meer informatie aan via onderstaand formulier!

Actievoorwaarden: 
- Inschrijven voor 31 oktober 2017
- Gratis wellness-up in oktober, november en december 2017
- Gratis inschrijven in de actieperiode
- Inschrijven kan vanaf 16 jaar

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in


* Deze velden zijn verplicht