Tariefverhoging per zondag 1 januari 2023

Nieuws

Tariefverhoging per zondag 1 januari 2023

iStock-465177449.jpg

Sportiom verhoogt diverse tarieven vanaf 1 januari 2023

Beste Gast,

Door de coronapandemie hebben wij moeilijke jaren achter de rug. Zo moest onze accommodatie in het belang van de volksgezondheid meerdere malen helemaal of gedeeltelijk sluiten door de lockdowns, het aantal bezoekers beperken vanwege de 1,5-meterafstandregel en klanten zonder coronatoegangsbewijs toegang tot de accommodatie weigeren. Ondanks de steun van de overheid, onze medewerkers en vaste klanten heeft dit geleid tot slechte financiële resultaten.

Na het loslaten van de coronamaatregelen moest dit jaar herstel bieden, maar de ontwikkelingen zoals inflatie, hoge energietarieven, kostenstijgingen bij onze leveranciers, stijgende lonen en lesuitval door ziekte en personeelstekorten hebben grote gevolgen voor ons bedrijf. Door deze ontwikkelingen stijgen de kosten meer dan gebruikelijk en zien wij helaas geen andere mogelijkheid dan de prijzen per 1 januari 2023 te verhogen met 7%.

Sportfondsen doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden, onder andere door gezamenlijke inkoop voor al onze accommodaties. Het toegankelijk maken en houden van sport- en welzijnsaccommodaties voor een vitaal Nederland heeft onze prioriteit.

Onze excuses voor het ongemak.


Met vriendelijke groet,

Sportfondsen 's-Hertogenbosch B.V.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.