Binnen

AquaFun

Welkom in ons compleet vernieuwde AquaFun!

Kom jij ook bij ons zwemmen?

Urenlang waterpret! Recreatief zwemmen kan nergens beter dan in ons gethematiseerde zwemparadijs AquaFun. Hier beleef je echt het leukste dagje uit! En dat thema, dat vind je nergens anders! Roetsj van de snelle glijbanen, trotseer de golven in het golfslagbad of springen met z’n allen in een band en glij door de bandenglijbaan! Tussen al het spetteren en spelen door kun je even bijkomen op het terras en je buik weer vullen in het restaurant. Ook voor de kleintjes is AquaFun fantastisch, zij kunnen zich heerlijk vermaken in het peuterbad en de waterspeeltuin!

DSC08264.jpg

Tickets reserveren
Wij raden aan om tijdig te reserveren. Het beste is om uiterlijk een week van te voren je reservering te maken.

Online reserveren is alleen nodig voor iedereen vanaf 4 jaar. Tickets voor kinderen tot en met 3 jaar kunnen alleen aan de receptie gekocht worden voor €4,-.


Wil je een kinderfeestje vieren in AquaFun?
Check hier voor meer informatie.


Kinderen zonder zwemdiploma

In AquaFun hebben wij een strikt reglement voor kinderen zonder zwemdiploma.

Het reglement staat hieronder beschreven;

  • Kinderen zonder zwemdiploma A zijn verplicht zwemvleugels te dragen. Het gebruik van kurkjes is niet toegestaan.
  • Het gebruik van de easy-swim zwempak of soortgelijke is wél toegestaan, mits volledig voorzien van alle drijvers (buik en rug).

Kinderen zonder zwemdiploma moeten altijd onder direct toezicht staan van een begeleid(st)er met zwemkleding aan (minimaal 18 jaar) die in het bezit is van een zwemdiploma

Buitenbad
Ons buitenbad en ligweide is bij mooi weer en voldoende toezichthouders open. Dit is altijd vanaf de meivakantie tot eind september. Wij kunnen helaas niet op voorhand aangeven of het buitenbad geopend is.

Glijbanen
Het Sportiom beschikt over 5 glijbanen. Één glijbaan hiervan is gelegen in het spray park, een apart gebied voor kleine kinderen om met water te spelen. Er zijn leeftijdsbeperkingen op de glijbanen. Vanaf deze leeftijden mag je zelfstandig van de glijbaan, alle leeftijden daaronder dienen een begeleider binnen handbereik te hebben. De begeleider dient minimaal 18 jaar te zijn en in bezit te zijn van een A diploma.

Naast de glijbaan in het Spray Park zijn er nog 4 glijbanen te vinden, elk met een minimumleeftijd. Deze zijn:

  • De Tube 1200, vanaf 5 jaar
  • De Tube 800, vanaf 10 jaar
  • De Wildriver, vanaf 8 jaar
  • De Duo Racer, vanaf 8 jaar

Parkeren
Parkeren op het parkeerterrein is €1,80 per uur met een maximum van €4,50 per dag. Afrekenen kan per pin bij de parkeerautomaat, schuin tegenover de receptie.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • €0,50 munt voor kluisje

Tarieven

Regulier Ticket receptie
19,50
Regulier E-Ticket AquaFun
17,50Bestellen
Daldagen Ticket receptie (di t/m do m.u.v. feest- & vakantiedagen)
16,50
Daldagen E-Ticket AquaFun (di t/m do m.u.v. feest- & vakantiedagen)
14,50Bestellen
Ticket AquaFun t/m 3 jaar (enkel aan de kassa, geen reservering nodig)
4,00
Kluisje bij AquaFun (Het muntje krijg je terug na gebruik)
0,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.