Lasergame

Spelvarianten

Sportiom Lasergame kent 3 unieke spelvarianten:

lasergame-basic-warfare.jpeg

Basic Warfare

Twee teams nemen het tegen elkaar op, gekleed in stoere outfits en gewapend met laserguns. Alle spelers zijn gelijkwaardig in dit spel. Dit betekent dat geen enkele speler beschikt over speciale krachten, betere geweren of extra munitie.

In deze spelvariant komt het echt aan op het talent en de ervaring van elke individuele deelnemer. Naast de missie om als team te overwinnen proberen de deelnemers tijdens het spel zoveel mogelijk ‘hits’ te scoren.

lasergame-sniper-valley.jpeg

Sniper Valley

Twee teams gaan de strijd weer tegen elkaar aan, maar ditmaal in een meer tactische uitvoering. Beide teams beschikken over één sniper. De sniper is in tegenstelling tot de andere getraind voor specifieke eliminatie, observatie en verkenningstaken. Hij heeft geduld, wacht en observeert om vervolgens zijn speciale wapen optimaal te gebruiken. Dit geweer heeft in tegenstelling tot de andere geweren minder munitie, maar de treffers hebben wel veel meer effect. Naast het verslaan van de tegenpartij moet je in deze variant dus ook je sniper beschermen!


lasergame-special-ops.jpeg

Special Ops

De twee teams beschikken in deze variant over verschillende specialisten. Zo worden de teams nu uitgebreid met een ‘medic’ en een ‘ammo-man’.

De medic in het team is verantwoordelijk voor de conditie van zijn teamleden. Wanneer je als individueel geen levens meer over hebt, ga je naar de medic. Hij zorgt ervoor dat je wordt opgelapt en weer vol aan de slag kan. De ‘ammo-man’ helpt je wanneer je munitie op is. Na een bezoekje aan de ‘ammo-man’ kan elk teamlid weer vol in de aanval.