Fitnessclub

Fitness

Bij Fitnessclub Sportiom kun je fitnessen op jouw manier door verschillende groepslessen te volgen of te sporten met de meest moderne fitnessapparatuur met of zonder hulp van een coach. Wij helpen je graag om fit te worden of te blijven op een manier die bij jou past. Daarom bieden we voor iedereen wat wils! Wij zijn niet voor niets de meest uitgebreide fitnessclub van Brabant.

Wij bieden twee programma's aan:

Fit programma. Met dit programma maak je onbeperkt gebruik van de fitnessactiviteiten & groepslessen. Als extra mag je een van de volgende Upgrades kiezen: Wellness, Racketsporten, Aquasporten of Aquafun. Dit Fitprogramma bieden we aan vanaf €40 per maand. Het tarief is afhankelijk van de duur van de gekozen contractperiode.

Premium programma. Met dit programma maak je onbeperkt gebruik van de fitnessactiviteiten & groepslessen & EGYM. Als extra mag je gebruik maken van alle Upgrades: Wellness, Racketsporten, Aquasporten en Aquafun. Dit Premiumprogramma bieden we aan vanaf € 51 per maand. Het tarief is afhankelijk van de duur van de gekozen contractperiode.

Voor een volledig aanbod van onze fitness activiteiten klik je hieronder.

Activiteiten bij Fitnessclub Sportiom

Vraag hier een gratis dagkaart aan

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.