Bedrijfsuitje

Op zakelijk gebied biedt Sportiom een breed scala aan mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een sportieve teambuildingdag met binnen- en buitenactiviteiten of voor een competitie squash of ricochet.

Sportiom biedt arrangementen op maat

Bekijk arrangementen
lasergame-sportiom-den-bosch.jpeg

Met diverse sportzalen, een grote fitnessclub en verschillende horecagelegenheden kun je werkelijk alle kanten op. Sportiom stelt graag een programma op maat samen met uiteenlopende, enerverende en sportieve in- en outdoor activiteiten. En het leuke is: bij Sportiom kun je alles combineren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Sportiom te bieden heeft.


Ervaar het unieke karakter van Sportiom Lasergame

  • Grootste indoor lasergamehal van Brabant
  • Thematisch aangekleed met geluid-, licht en rookeffecten
  • Drie unieke spelvormen


Netwerk- of personeelsborrel

Een netwerk- of personeelsborrel in Scott’s Cabin, naast schaatsbaan IceFun Sportiom, brengt collega’s en relaties dichter bij elkaar. Bovendien is deze locatie ingericht op basis van het thema ‘Noordpool’. Zo wordt deze borrel een bijzondere belevenis.


Voordelig naar Sportiom

Heb je een bedrijf en wil je jouw medewerkers trakteren op een leuk dagje uit? Bestel dan tegen een extra voordelig tarief kaartjes voor Sportiom ’s-Hertogenbosch. Medewerkers kunnen direct beginnen aan hun dagje uit en vermijden eventuele wachtrijen. Je dient minimaal 25 kaarten te bestellen. 

Bestel direct online een set consignatiekaarten.

Meer informatie nodig?