Horeca

Horeca

Geniet in één van onze horeca's. Drink een biertje in ons Grand Café Klets met je vrienden na het sporten, of pak naast een bowlingbal ook een bitterbal mee in onze Ballenbar! En natuurlijk kan ook een Paradijsbar niet ontbreken om tijdens het zwemmen een beetje extra energie te krijgen zodat je toch nog een keertje van een van de glijbanen kunt roetsjen!

Meer weten over onze restaurants?

Grandcafé Klets

Als je Sportiom binnenkomt, loop je meteen dit grand café in. Je kan hier zeven dagen in de week terecht op alle momenten van de dag. Geniet van een Latte Macchiato tijdens de zwemles van je kinderen, blijf lekker lunchen na je spinningles, bestel een goede biefstuk na een middag schaatsen of blijf hier lekker hangen tot in de late uurtjes na de zaalvoetbaltraining. Ons personeel in Klets staat van vroeg tot laat voor je klaar!

Openingstijden:

Elke dag van 11:00 - 00:00

Schoolvakanties: 10:00 - 22:00.

Ballenbar

In de hal waar de bowling en minigolf zijn gevestigd, vind je onze sfeervolle Ballenbar. We serveren hier diverse speciaalbieren en een goed glas wijn, maar ook suikervrije limonade en verse bonenkoffie. We hebben een uitgebreide borrelkaart met heerlijke hapjes. Wil je bij ons lunchen of dineren? Dat kan! Dan houden we een tafeltje voor je vrij in pannenkoekenrestaurant Kluts of in het grand café Klets.

Openingstijden:

Dinsdag en donderdag van 15.00-22.00*

Woensdag en vrijdag van 13.00-22.00*

Zaterdag en zondag van 10.00-22.00*

Schoolvakanties: elke dag van 10.00-18.00*

(*Na dit tijdstip is Klets voor je geopend)

Paradijsbar

Frietjes horen bij zwemmen, zoals popcorn hoort bij de bioscoop. In de Paradijsbar kan je terecht voor een snack tijdens het zwemmen, maar we serveren bijvoorbeeld ook verse bonenkoffie en de heerlijkste broodjes. En wat dacht je van een lekker ijsje? Het horecaterras bevindt zich op de eerste verdieping zodat je een spectaculair uitzicht op het zwembad hebt. Omdat wij onze gasten vragen om na het nuttigen van hun lekkers weer plaats te maken voor de volgende gasten, is er altijd wel een plaatsje voor je vrij bij de Paradijsbar.

Voor kinderfeestjes hebben wij een aparte ruimte gereserveerd, waar een grote tafel voor de jarige klaar staat. We vragen je wel om van tevoren je kinderfeestje bij ons te reserveren.

Openingstijden:

De paradijsbar sluit 30 minuten voor AquaFun sluit.

Schoolvakanties: elke dag van 10:00 - 17:30

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.