Disclaimer

De website "www.sportiom.nl" (“Website”)  ten behoeve van Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom  van een aan Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V. gelieerde vennootschap.

Toegang tot en gebruik van de Website en de producten en diensten die via de Website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V..

De inhoud van de Website en andere uitingen van Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de Website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de Website.

Wanneer Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V. en/of aan Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V. gelieerde vennootschappen.

April 2016 ©

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met:
Exploitatiemaatschappij Sportiom B.V.
Adres: Victorialaan 10, 5213 JE ’s-Hertogenbosch
E-mail: persoonsgegevens@sportiom.nl
Telefoon: 073-5282200