Sportiom gedeeltelijk open n.a.v. Corona maatregelen 14 januari

Nieuws

Sportiom gedeeltelijk open n.a.v. Corona maatregelen 14 januari

RJ21-6-SFN-SDB-108913.jpg

De nieuwe maatregelen zijn bekend gemaakt. Wat betekent dit voor Sportiom?

Sportiom mag gelukkig weer gedeeltelijk open! De nieuwe maatregelen zijn aangekondigd, met gelukkig een aantal versoepelingen waardoor we weer meer kunnen sporten. Goed nieuws! In dit bericht geven we wat meer informatie over wat dat voor Sportiom betekent.

NB. Onderstaande geldt voor komende week, tot de persconferentie van 25 januari a.s.

Recreatie

Het beste nieuws dat we gisteren kregen, is dat AquaFun weer open mag! We moeten wel rekening houden met de onderlinge afstand van 1,5m. AquaFun zal dinsdag weer voor het eerst open zijn. Er is geen beperking op de openingstijden, dus zal de AquaFun ook weer tot 21.00 uur open zijn!

Bowling, Minigolf en recreatief schaatsen blijven nog gesloten. Ook de horeca in AquaFun moet nog gesloten blijven.

Fitness

Vanaf maandag zal de Fitnessclub van Sportiom weer open gaan. Fitness kan zonder reservering. Voor alle lessen zullen onze leden een link ontvangen om hun plekje te reserveren. De wellness en horeca bij de fitness blijven gesloten.

Sport

De afdeling sport mag helemaal open. Dat wil zeggen dat verenigingen weer welkom zijn op het ijs, in het water en in de sporthal. Beperkingen hier zijn dat er geen publiek bij mag en er geen competitie gespeeld mag worden. De verplichte looproute blijft gelden, dus de glazen deur naar buiten bij het 25m-bad blijft een uitgang voor zwemlesouders. Naast de openstelling voor alle verenigingen, gaan ook alle activiteiten van zwangerschapszwemmen tot aan het Aquavitaal van start.

Horeca

De horeca blijft gesloten. Enkel Klets is open voor To Go, dagelijks tot 20.00 uur. Er wordt hier geen alcohol verkocht, enkel koffie, fris, voorverpakt snoep/snacks en ijsjes.

Overige maatregelen

- Houd overal 1,5m afstand

- Overal waar het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden, wordt geadviseerd om een mondkapje te dragen.

- Voor toegang tot Sportiom dient iedereen een geldig Corona Toegangsbewijs te kunnen overleggen in combinatie met een legitimatiebewijs.

We hopen dat we jullie op deze manier weer voldoende hebben geïnformeerd en we jullie binnenkort weer volledig mogen verwelkomen. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 073 64 64 646, dan probeert de Boekingscentrale je zo goed mogelijk verder te helpen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.