Corona-maatregelen vanaf 25 september

Nieuws

Corona-maatregelen vanaf 25 september

RJ21-6-SFN-SDB-108913.jpg

Goed nieuws!

Met ingang van zaterdag 25 september hoeft er geen 1,5 meter afstand meer te worden gehouden, en daar zijn wij erg blij mee! Dit betekent dat we met zijn allen de goede kant op gaan, maar voor ons in het speciaal dat we meer mensen binnen kunnen laten!

Er is nog 1 regel waar we ons aan moeten houden: het Corona toegangsbewijs bij toegang tot de horeca.

Deze regel betekent voor onze horeca dat:

  • er bij Klets, de horeca bij de receptie, afgehaald kan worden aan de receptie-kant. Ga je ergens zitten? Dan zal een medewerker je vragen de CoronaCheck App en je ID-kaart te laten zien.
  • je bij Kluts pannenkoekenrestaurant je de CoronaCheck App en je ID-kaart moet laten zien.
  • je bij de Ballenbar, bij de Bowling en Midgetgolf, je de CoronaCheck App en je ID-kaart moet laten zien. Alléén als je gaat Midgetgolfen zonder de horeca te gebruiken, hoef je dit niet te laten zien.
  • je in het zwembad bij het oplopen van de trap naar de horeca je de CoronaCheck App en je ID-kaart moet laten zien.
  • in de Fitness je alleen af kan halen en hier geen CoronaCheck App en ID-kaart hoeft te laten zien. Dit geldt ook voor de Wellness-horeca.

Het team van Sportiom kijkt er naar uit iedereen weer op de oude, vertrouwde manier te kunnen ontvangen!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.