Bij Sportiom is verduurzamen de eerste prioriteit

Nieuws

Bij Sportiom is verduurzamen de eerste prioriteit

RJ21-6-SF-SI-09651.jpg

Zwembaden, een ijsbaan, bowling en minigolf dit is nog maar een kleine greep uit de energievreters bij Sportiom. De kosten van energie stijgen en Sportiom wil graag verduurzamen.

De operationeel directeur van Sportiom geeft toe er elke dag mee bezig te zijn, maar hij ligt er nog niet wakker van. “We moeten er voor zorgen dat we daar elke dag mee bezig zijn, om zo het Sportiom draaiende te kunnen houden, zegt Armand van Kemenade.

We zijn inmiddels begonnen met een warmteterugwinsysteem. De ijsbaan moet worden gekoeld en daarbij komt warmte vrij. Deze wordt gebruikt om de centrale cv op te warmen. Ook zijn de luchtbehandelingskasten verbeterd. Via oude lucht wordt het bad opgewarmd en niet meer via een elektrisch systeem. Verduurzamen is de oplossing om kosten te kunnen besparen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.