De ijsbaan dooit... tijd voor een eenmalige 70's en 80's rollerdisco in Sportiom!

's- Hertogenbosch, vrijdag 3 maart 2017 -  Het voorjaar is in zicht, de ijsbaan van Sportiom dooit en dat biedt de kans om eenmalig iets heel anders te doen. Op 24 en 25 maart kunnen discofans hun hart ophalen tijdens de speciale 70's en 80's rollerdisco-dagen. Voordat de spanning van het lasergamen weer losbarst staat het lege schaatsparadijs even helemaal in het teken van disco en soul. 


Disco en soul

Tijdens de speciale rollerdisco-dagen worden er onder andere rolschaatsclinics gegeven voor degene die nog wat ervaring op willen doen en natuurlijk zijn er DJ’s die de rollerskaters ondersteunen met echte 70's en 80's hits. Daarnaast zijn alle food en drinks aangepast aan het thema. Maar een echte rollerskate party is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende outfit. Het personeel is gekleed in discostijl, dus trek ook je meest funky kostuum aan en ga los op onder andere Soultrain en Boogie Wonderland! Bovendien maak je met jouw mooiste outfit kans op een schaatsabonnement van Sportiom! 

  
IceFun wordt omgebouwd

De hele winter staat IceFun in het teken van winter en schaatsen, maar in het voorjaar smelt het ijs en wordt de ijsbaan omgebouwd naar een gethematiseerde lasergame-area. Tijdens het ombouwen staat de baan een aantal dagen leeg. Hier wordt nu eenmalig gebruik van gemaakt door een rollerskate party te organiseren, waar liefhebbers van disco en soul de kans krijgen om hun moves te tonen op rolschaatsen!