Fitness

Fitnessruimte

Fitness Club Sportiom combineert sfeer met een ruim aanbod!

Vraag de gratis dagkaart aan voor Sportiom Fitness

Dagkaart aanvragen

Ruim 100 fitnessapparaten

Fitness Club Sportiom beschikt over ruim 100 fitnessapparaten en goed opgeleide fitnessinstructeurs. De fitnessruimte bestaat uit zes secties:

  • Fitness: het voornaamste onderdeel van de ruimte, met alle toestellen die de algehele lichaamsconditie doen verbeteren. Werk hier bijvoorbeeld aan je benen, billen, buik en armen.
  • Kracht: hier staan de apparaten voor krachtopbouw en is ook het krachthonk met losse gewichten gesitueerd. Werk hier aan je armen en torso met spieropbouw als voornaamste doel.
  • Cardio (2 secties): deze toestellen richten zich op uithoudingsvermogen en conditie. Hardloopbanden, crosstrainers en zitfietsen: keuze genoeg om lekker aan de slag te gaan!
  • Functionele vloer: op deze speciale vloer vinden functionele trainingen en lessen plaats. Ook liggen hier diverse materialen waarmee je specifieke oefeningen kunt doen.
  • Small Group Fitness: Heb jij behoefte aan meer persoonlijke aandacht en vind jij het gezellig om in een groepje te trainen onder begeleiding van een trainer? Dat kan nu met Small Group Fitness! Dit houdt in dat je gaat sporten met maximaal 10 personen in de functionele ruimte van de fitnesszaal. Hierin doe je een full body workout onder begeleiding van een van onze gekwalificeerde trainers die jou begeleidt naar een hoger niveau! Bij deze training zal onder andere gebruikgemaakt worden van barbells, kettlebells, trapkussens, medicineballen, dumbells, TRX en nog veel meer. Deze lessen heten CXWORKS, GRIT, en CONNEXUS (allen 30 min. lessen). Zie lesrooster.


sportiom-fitness-personal-trainer.jpegFitlinxx: digitaal trainingssysteem

Fitness Club Sportiom maakt gebruik van het digitale trainingsysteem Fitlinxx. Met dit programma kun je zelf je trainingsprogramma instellen en je progressie bijhouden. Tijdens de introductieles wordt het systeem afgestemd op je persoonlijke doelen. Tijdens de daaropvolgende bezoeken is het alleen een kwestie van inloggen om vervolgens meteen aan de slag te kunnen.

Meer informatie nodig?

073 - 646 46 70
06 - 20131898
stuur ons een e-mail