Fitness

Lidmaatschappen

Met de abonnementstructuur van Fitness Club Sportiom heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt dan ook hoeveel je betaalt.

Stel je eigen lidmaatschap samen!

Meer info

Hoe werkt het?

Je abonnement bestaat altijd uit een basislidmaatschap. Je kan dan al sporten vanaf 7 euro per week! Dit is inclusief fitness, gratis groepslessen en een lidmaatschap voor City Bootcamp. Daarnaast heb je een aantal 'Up's' waarmee je het basislidmaatschap kunt upgraden. Je kunt kiezen uit: Wellness, AquaFun & IceFun, Aquasportief, Personal Coaching, Family en Racketsport. Voor aanpassingen of toevoegingen van Up's aan je lidmaatschap kan bij de receptie van de fitnessclub terecht. Welke Up's kies jij? 


Prijzen basislidmaatschap

Voor het basislidmaatschap zijn de volgende prijzen van toepassing:

ContractduurPrijs per week
104 weken€ 7,00
52 weken€ 9,00
26 weken€ 11,50
4 weken€ 12,50
Bij een dalurenabonnement ontvang je 15% korting op de tarieven. Het daltarief is enkel geldig van maandag t/m vrijdag van 07.15 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Upgrade je lidmaatschap met de Up:

Wellness

sportiom-icon-fitness-wellness.png

Genoeg gefietst, bewogen op muziek of aan krachttraining gedaan? Kom dan even lekker tot jezelf in de wellnessruimte van Fitness Club Sportiom.

Geniet van een heerlijke sauna, voetenbad of neem plaats in de whirlpool. Neem een hapje en een drankje en doezel op het dakterras weg op een ligstoel. Natuurlijk kun je ook lekker ontspannen in het zespersoons bubbelbad.
Faciliteiten; saunacabine, whirlpool, voetenbad, dompelbad, stoomcabine, ontspanningsruimte, zonnebank, buitenterras, 6-persoons bubbelbad.

Wellness Up: € 1,50

AquaFun
sp-icon-fitness-aquafun-icefun.pngRoetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwater rivier of trotseer de golven in het golfslagbad. Tussen al het plezier door kun je even bijkomen in de snackcorner of op het terras. Met de AquaFun Upgrade kun je ook banenzwemmen. 

IceFun
Bij IceFun Sportiom (geopend van oktober t/m februari) schaats je bergopwaarts, door grotten en via een schaatshelling terug naar de kade. Af en toe gaat het zelfs echt sneeuwen!
 

AquaFun & IceFun Up: € 1,50

sp-icon-fitness-aquasportief.pngKies uit de vele mogelijkheden zoals Aquafietsen, AquaRobics, AquaTrimmen, AquaFitness, AquaJogging en meer. Kun je niet kiezen? Dan is AquaVaria of AquaMix een uitkomst, want bij deze onderdelen worden alle activiteiten gebundeld. 
 

Aquasportief Up: € 1,50

sp-icon-fitness-personalcoach.pngWeg met de kilo’s, welkom energie!

Wat wil jij al heel lang? Trots zijn op je lichaam, weer kunnen spelen met je (klein)kinderen zonder moe te zijn of een marathon lopen? Samen zorgen wij ervoor dat jouw wens in vervulling gaat. Welkom bij Personal Coaching in Fitness Club Sportiom. Hier leer je steeds de keuzes te maken die jouw resultaat dichterbij brengen. Jouw keuzes, met onze hulp;

  • Personal Coaching / 12 Trainingssessies per 52 weken (a 30 min.)
  • Persoonlijk Trainingsplan
  • Sport zelf naar keuze (Fitness & groepslessen)
  • Voedingsadvies. Onder begeleiding een van professionele en ervaren coach krijg je voedingsadvies op maat. Iedere week een eigen eetschema, bestaande uit 7 dagmenu’s met de bijbehorende boodschappenlijst!
Personal Coaching Up: € 1,50

sp-icon-fitness-family.pngSamen sporten met je familieleden is toch veel leuker!​

Om je te stimuleren om met je gezin te komen sporten, ontvangt ieder gezinslid (ouder dan 16 jaar) een vaste korting op het basislidmaatschap. De voorwaarde is wel dat de familieleden die deze korting willen ontvangen op het zelfde adres wonen als de hoofd contracthouder. 
 

Family Up: € 6,50

Leef je uit met de racketsporten squash & ricochet! Fitness Club Sportiom beschikt over twee squash- en vier ricochetbanen.​

sp-icon-fitness-racketsport.pngSquash
Squash is een van de racketsporten van onze fitnessclub. Met de racketsport Up kun je via onze website een baan reserveren. De rackets ontvang je, tegen betaling van € 10,- borg,  uiteraard van ons. Je kunt met de Racketsport Up geen vaste baan reserveren voor een langere periode.

Ricochet
Ricochet lijkt op squash, maar is dynamischer en de baan waarop je speelt, is kleiner. Het ricochet-racket is gemaakt van een speciaal lichtgewicht materiaal en is kleiner dan een squashracket. De bal is ook lichter dan bij squash. Met de racketsport Up kun je via deze site/link een baan reserveren. De rackets ontvang je, tegen betaling van € 10,- borg, uiteraard van ons. Je kunt met de Racketsport Up geen vaste baan reserveren voor een langere periode.
 

Racketsport Up: € 1,50

Meer informatie nodig?

073 - 646 46 70
06 - 20131898
stuur ons een e-mail

Impressie Fitness Club Sportiom