Binnen

Zomer zwemles

Lessen inhalen in de zomer

Waarom bieden wij extra zwemlessen tijdens zomervakantie 2021?
We organiseren ook dit jaar weer ‘inhaal’ zwemlessen in de zomervakantie. De zwemlessen intensiveren wij naar twee keer per week en zullen plaatsvinden tussen 09.00 – 12.00 uur.  

Wanneer worden de extra zwemlessen aangeboden?
Wij geven zwemlessen van maandag tot en met zaterdag in week 1, 2 en 6 van de zomervakantie. In de korte vakantieweken worden de zwemlessen van de middag verplaatst naar de ochtend.

De kinderen die nu door de week zwemmen kunnen in bovengenoemde weken op maandag en donderdag of op dinsdag en vrijdag deelnemen aan het Zwem-ABC. De kinderen die nu op zaterdag zwemmen kunnen in bovenstaande weken op woensdag en zaterdag deel gaan nemen. 

Hieronder de dagen en tijden voor kinderen die nu door de week zwemmen:

Maandag en donderdag              09.00-09.45 u                 
Maandag en donderdag              09.45-10.30 u                  
Maandag en donderdag              10.30-11.15 u                   
Maandag en donderdag              11.15-12.00 u                  

Dinsdag en vrijdag                       09.00-09.45 u
Dinsdag en vrijdag                       09.45-10.30 u
Dinsdag en vrijdag                       10.30-11.15 u
Dinsdag en vrijdag                       11.15-12.00 u

Hieronder de dagen en tijden voor kinderen die nu op zaterdag zwemmen:

Woensdag en zaterdag                09.00-10.00 u
Woensdag en zaterdag                10.00-11.00 u
Woensdag en zaterdag                11.00-12.00 u

Met de huidige zwemlessen en de 6 inhaallessen hopen wij uw kind zover te krijgen, dat ze na de zomervakantie kunnen doorstromen naar een opvolgend niveau. We zijn dan weer “op regel”.

Uiteraard heeft het onze voorkeur om uw kind al deze extra zwemlessen aan te bieden, maar wij begrijpen dat dit i.v.m. uw vakantie planning mogelijk niet geheel uit komt. U kunt dus ook minder weken deelnemen.

Hoe schrijft u in? 
Om deel te nemen aan de zomer zwemlessen dient u uw kind in te schrijven, zodat wij weten hoeveel en welke kinderen wij kunnen verwachten. U kunt hierbij uw voorkeur voor dagen en tijd aangeven. Tevens dient u aan te geven in welk bad uw kind zwemt, bad 1, 2, 3, 4 of de B/C diploma groep. Wij proberen aan ieders voorkeuren te voldoen, maar mogelijk dat wij in overleg met u treden voor een aanpassing. 

Inschrijven kan middels het inschrijfformulier “Zomer Zwemlessen”. U kunt deze inleveren bij onze receptie, mailen naar onze receptie of opsturen naar onze receptie. (Sportiom sportfondsen Victorialaan 10, 5213 JE ’s-Hertogenbosch). Klik hier om het digitale inschrijfformulier te downloaden!

Wij verwachten de inschrijfformulieren voor zondag 27 juni 2020 retour, zodat we in de laatste weken van dit schooljaar kunnen inventariseren, plannen en u kunnen informeren.

Verdere praktische zaken
Uw huidige leskaart kunt u gebruiken voor de zwemlessen in de zomervakantie. De routing door het pand en alle Corona maatregelen blijven van kracht. Mogelijk dat wij eind september een extra ronde diplomazwemmen inlassen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.