Studenten sporten en relaxen voordelig bij Sportiom

Fitnessen, zonnebanken, groepslessen, zwemmen en schaatsen; allemaal inclusief als je nu via school gaat sporten bij Sportiom. En het studentenabonnement is niet alleen heel volledig, het is ook erg voordelig!

fitness-thumbsup-sportiom-groepen.jpeg

Voordelige tarieven!

Sporten wanneer jij wil? Ook dit is zeer voordelig bij Sportiom! Voor € 12,70 per maand maak je onbeperkt gebruik van alle faciliteiten in het Sport Card pakket. Het onbeperkte Sport Card Plus pakket is verkrijgbaar voor € 18,20 per maand.

Deze actie is geldig voor studenten Avans, Fontys en HAS in ’s-Hertogenbosch. Het voordelige abonnement wordt mede mogelijk gemaakt door deze hogescholen.


Tarieven Studenten 

 Sport CardSport Card Plus
Jaarkaart€ 152,-€ 218,-
Halfjaarkaart€ 103,-€ 136,-

 

Tarieven Medewerkers Avans

 Tarieven
Jaarkaart€ 228,-
Halfjaarkaart€ 154,-

 

Met de Sport Card geniet je van onderstaande voordelen:

FitnessCity Bootcamp
Indoor CyclingZonnebank
BodypumpBanenzwemmen
BodybalanceZwemmen in AquaFun Sportiom
Body ViveSchaatsen bij IceFun Sportiom
PilatesKinderopvang
ZumbaParkeren
Squash & RicochetGratis gebruik lockers
Uitgebreide sauna met relaxruimtesKorting op Safaripark Beekse Bergen & 5 andere dagattracties
Gratis fruit in de sauna rustruimte 

 

Met de Sport Card PLUS geniet je van de voordelen van de Sport Card, PLUS:

 

AquaRobbicsAquaFitness
AquaJoggingAquaMix
AquaTrimmenAquaVaria
AquaSpinningAquaSteps
Aqua Low ImpactZwangerschapszwemmen


* De prijzen zijn exclusief € 10,- borg voor een toegangsbandje. Voor een eventuele parkeerkaart betaal je € 10,- borg en eenmalig € 5,- aanmaakkosten. 


Wellness met je Sport Card

Kom even lekker tot jezelf. De moderne sauna van de Fitness & Wellness Club biedt je alle mogelijkheden om volledig te ontspannen. Leden in het bezit van een Sport Card of Sport Card Plus kunnen gratis en onbeperkt gebruikmaken van alle faciliteiten.


City Bootcamp

Met een lidmaatschap van Fitness Club Sportiom kun je niet alleen gratis deelnemen aan alle live groepslessen binnen de club, maar mag je nu ook deelnemen aan alle lessen van City Bootcamp.


Lid worden of verlengen?

Het studentenabonnement is geldig voor studenten  van AvansFontys en HAS in ‘s-Hertogenbosch. Op vertoon van je studentenpas en legitimatie bij de receptie van Fitness Club Sportiom kun je gebruik maken van de actie. Na je inschrijving en de betaling van de (half)jaarkaart kun je meteen sporten. Voor medewerkers van Avans wordt er een speciaal tarief gehanteerd. 


Openingstijden en lestijdenrooster

Wil je kijken of je tussen de colleges door even kan sporten bij Sportiom? Bekijk de openingstijden. De Fitness Club verzorgt ook groepslessen. Bekijk het rooster en kom sporten!

Meer informatie nodig?