Subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom

Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in Den Bosch. Stort je van de top van een vulkaan in het golfslagbad, roetsj in no-time van één van de snelle glijbanen het water in of laat je meeslepen door de avontuurlijke wildwaterrivier. In de vernieuwde glijbanen lijkt het alsof je veel sneller gaat dan daadwerkelijk zo is. Vanaf het terras bij de snackcorner in het zwembad heb je uitzicht op het kinderbad waar de allerkleinsten zich kunnen vermaken.

Verkoop zwemartikelen

Wij verkopen zwemartikelen in AquaFun Sportiom. Met artikelen als zwembrillen, strandballen, duikartikelen, opblaasballen en zwemringen. Tevens verkopen we voor baby’s ook zwemluiers.

Vernieuwde glijbanen

Probeer één van de twee vernieuwde supersnelle glijbanen in het subtropische zwem paradijs. Met een speciale nieuwe verflaag is de glijbaan donker gemaakt op een paar ringen na. Door dit effect lijkt het alsof je veel sneller gaat dan in werkelijkheid is. Ben jij het snelste beneden?

Coco Wave

Of daal af van de sensationele Coco Wave. Deze wild water rivier zorgt voor een bloedstollende afdaling. Je gaat op een grote zwemband vanaf de top van de vulkaan naar het golfslag bad.

Relaxen

Genoeg actie gehad in het golfslagbad? Ga relaxen in een kruidenbad, whirlpool of stoomcabine. Wie direct even een zomers kleurtje wil hebben kan gebruik maken van de snelbruiner.

Buitenbad & ligweide

Naast veel indoor waterpret, beschikt Sportiom 's-Hertogenbosch ook over een verwarmd buiten bad en lig weide voor een verfrissende plons of lekker zonnen. Bij mooi weer (zonnig, 20 graden of meer) zullen het buitenbad en de ligweide minimaal geopend zijn tot 17.00 uur. Bij bewolkt, koud en regenachtig weer zal het buitenbad niet geopend zijn.

Wedstrijdbad

Sportiom biedt je ook de gelegenheid vrij te zwemmen op momenten waarop het zwembad exclusief voor jou is geopend. Het banenzwemmen kan in het 25-meter bad en soms in het doelgroepenbad.

Zwemvleugelreglement

Kinderen zonder zwemdiploma A zijn verplicht goedzittende en opgeblazen zwemvleugels te dragen. Het gebruik van kurkjes is niet toegestaan. Het gebruik van de easy swim zwempak of soortgelijke  is wél toegestaan, mits volledig voorzien van alle drijvers (buik en rug). Kinderen zonder zwemdiploma moeten altijd onder direct toezicht staan in het water van een begeleid(st)er met zwemkleding aan (minimaal 18 jaar) die wél in het bezit is van een zwemdiploma. Sportiom biedt zwemvleugels te leen aan in het zwembad. Na gebruik dient u deze in te leveren. Toezichthouders Sportiom dienen te zorgen dat de gasten zich houden aan dit reglement.

Zwembad door ANWB beoordeeld met 8

Op het gebied van veiligheid is zwemparadijs AquaFun Sportiom door de ANWB beoordeeld met een 8. Slechts 3 zwembaden in Nederland haalden een hoger cijfer. Door gebruik te maken van toezichthouders én onderwatercamera’s wordt het zwembad voortdurend in de gaten gehouden.

Vignet Veilig & Schoon 2012

Sportiom is in bezit van het vignet Veilig & Schoon 2012. De Provincie Noord-Brabant geeft hiermee aan dat de zwembaden in het meest veelzijdige sportcentrum van Brabant voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne.